ЗАВЕРШИЛОСЯ НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ «ДОСВІД ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ТА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ДЕРЖАВНІЙ СЛУЖБІ В СІНГАПУРІ»

Завершилося навчання за програмою «Досвід державного управління та управління персоналом на державній службі в Сінгапурі»

21 Вересня 2019

П’ять днів представники вищого корпусу державної служби Сінгапуру та Наньянського технологічного університету ділилися досвідом:

- сучасних підходів до державного управління;

- нових практик, які застосовуються для  управління кадровим потенціалом;

- ефективних методів боротьби з корупцією;

- дієвих способів залучення іноземних інвестицій.

Крім того, учасники навчання ознайомились із сінгапурською концепцією «потрійної спіралі», програмою «Розумна нація», стратегією економічного розвитку Сінгапуру, моделлю «Державне управління 4.0».

Досвід Республіки Сінгапур, яка лише за кілька десятків років досягла найвищих показників соціального та економічного розвитку, стрибнувши "з третього світу в перший", надзвичайно зацікавив державних службовців, які сьогодні впроваджують реформи в Україні.

У навчанні взяли участь понад 80 представників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, які  за результатами навчання отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Після вручення сертифікатів Надзвичайний і Повноважний посол України в Республіці Сінгапур Дмитро Сенік подякував організаторам навчання, зокрема Голові НАДС Костянтину Ващенку, всій команді НАДС та Української школи урядування за підготовку та проведення заходу.

Окрім того, посол зазначив, що усі учасники навчання, які відвідали понад 80% сесій, будуть внесені до списку випускників Наньянськоготехнологічного університету.