ЗАВЕРШЕНО СЕРІЮ ТРЕНІНГІВ «КУЛЬТУРА ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ»

Завершено серію тренінгів «Культура державної служби»

20 Вересня 2019

Тренінг «Культура державної служби», що відбувся в місті Києві, став завершальним у серії навчальних заходів, проведених раніше у Харкові, Львові та Одесі.

За перший день тренінгу представники служб управління персоналом ОДА, РДА та міжрегіональних управлінь НАДС Черкаської, Київської, Чернігівської, Житомирської, Вінницької та Хмельницької областей опанували техніки конфлікт-менеджменту, отримали навички ефективної поведінки в конфліктних ситуаціях та ознайомились із різноманітними інструментами управління конфліктами.

Другий день навчання був присвячений темі організаційної культури в державному органі, в рамках якої учасники отримали необхідні навички для створення HR-стратегії державного органу, а також поділились власними баченнями розвитку інституту державної служби в Україні.

За результатами тренінгу учасникам вручено сертифікати від Української школи урядування та Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Напрацювання учасників тренінгу ляжуть в основу Концепції культури державної служби, підготовку якої вже розпочато спільно фахівцями НАДС, Секретаріату Кабінету Міністрів України та Офісу реформ Кабінету Міністрів України.