ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ УРОК З КІБЕРБЕЗПЕКИ “Я. БЕЗПЕКА. КІБЕРПРОСТІР”

Всеукраїнський урок з кібербезпеки “Я. Безпека. Кіберпростір”

31 Жовтня 2023

 


Наразі кібербезпека важлива як ніколи. Кіберпростір – це важливий фронт, що потребує постійного захисту. А значить, і регулярного вдосконалення знань в цій сфері.

З цією метою Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України спільно з Інститутом спеціального зв'язку та захисту інформації КПІ ім. Ігоря Сікорського проведуть Всеукраїнський урок з кібербезпеки “Я. Безпека. Кіберпростір”.

Під час лекції експерти пояснять виклики, які стоять перед українцями, на прикладі кібератак з боку росії та сформують компетенції кібергігієни.

Підвищення рівня обізнаності молоді у кіберсфері, посилення розуміння щодо можливих кіберзагроз та дій хакерів, визначення методів протидії  кібератакам – ключові завдання, які ставлять перед собою організатори. 

Спікери: Юрій Щиголь - бригадний генерал, кандидат юридичних наук, голова Держспецзв’язку; Олександр Потій - заступник голови Держспецзв’язку, доктор наук, професор; Александра Матійко, викладачка ІСЗЗІ КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Дата / час: 31 жовтня, 13:00

Трансляція:

Партнери заходу:  Національне агентство України з питань державної служби, проєкт ЄС «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU 4 PAR), Міністерство освіти і науки України.

Додамо, що у жовтні в США, країнах ЄС та багатьох інших країнах по всьому світу традиційно відбувається Місяць кібербезпеки. Цю ініціативу підтримує вже кілька років поспіль і Україна. Головна мета кібермісяця – привернути увагу суспільства до різних аспектів кібербезпеки та кіберзахисту.