ВПРОДОВЖ ТРАВНЯ-ВЕРЕСНЯ БЛИЗЬКО 100 ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ПРОЙДУТЬ НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ КОМУНІКАЦІЇ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ

Впродовж травня-вересня близько 100 державних службовців пройдуть навчання з питань комунікації євроінтеграції

25 Травня 2023

Вкрай важливо вміти вибудовувати проактивну комунікацію у сфері європейської інтеграції та дотримуватися One Voice Policy. Про це зазначила Голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина, звертаючись до учасників навчання за програмою підвищення кваліфікації «Комунікація євроінтеграції: процес створення комунікаційної стратегії та плану заходів».

Програма розроблена Національним агентством України з питань державної служби і Вищою школою публічного управління спільно з проєктом ЄС в Україні «Association4You». Її мета - формування системи знань щодо комунікаційних завдань у сфері європейської інтеграції та Угоди про асоціацію, планування комунікаційної стратегії та навичок створення планів заходів на її основі.

Навчальна програма містить як теоретичну, так і практичну частини. Зокрема, передбачається поглиблення рівня професійних знань у сфері європейської інтеграції та засад стратегічного планування у сфері публічних комунікацій.

Цільовою аудиторією є державні службовці категорій «Б» та «В», які долучені до реалізації Стратегії комунікації з питань європейської інтеграції України. Впродовж травня-вересня 2023 року за даною програмою планується провести навчання 100 державних службовців.

Довідково: на платформі студії онлайн-освіти Освітній Хаб міста Києва розміщено онлайн-курс «Комунікація євроінтеграції: процес створення комунікаційної стратегії та плану заходів», який в рамках самоосвіти можуть пройти усі бажаючі.