СТАТИСТИЧНІ ДАНІ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ У КВІТНІ 2022 РОКУ

СТАТИСТИЧНІ ДАНІ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ У КВІТНІ 2022 РОКУ

13 Травня 2022

 


Колеги! Незважаючи на повномасштабне військове вторгнення російської федерації на територію України, НАДС продовжує забезпечувати організацію та проведення навчання управлінських кадрів нашої держави з урахування їх навчальних  потреб в період дії воєнного стану.

Упродовж квітня 10 257 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування пройшли навчання в Українській школі урядування та регіональних центрах підвищення кваліфікації (РЦПК) за 197 програмами підвищення кваліфікації. 

Лідерами у проведенні навчання за програмами підвищення кваліфікації є Українська школа урядування, Волинський, Рівненський, Хмельницький, Запорізький та Київський обласний РЦПК. 

Також, нагадаємо, що раніше НАДС проведено опитування щодо надання послуг з підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування під час дії правового режиму воєнного стану. 56% респондентів продовжують навчатися в магістратурах, проходять підвищення кваліфікації та займаються самоосвітою. А серед мотивуючих факторів, респонденти відзначили необхідність виконання індивідуальної програми професійного розвитку (44,6 %), необхідність набуття нових компетентностей (41,8 %), небажання втрачати можливість підвищити рівень професійної компетентності (33,8 %). 

Детальніше зі звітом можна ознайомитися тут - https://bit.ly/387IY00