ВІДКРИТО НАВЧАЛЬНИЙ КУРС «РОБОТА З КОНФЛІКТАМИ В ОРГАНАХ ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ»

Відкрито навчальний курс «Робота з конфліктами в органах публічної влади»

12 Вересня 2022

І у повсякденному житті, і на роботі ми стикаємося з конфліктами, особливо зараз, в умовах підвищеної напруги та стресу. Конфлікти зазвичай асоціюються з усілякими негараздами, суперечками, ворожістю, боротьбою і не мають позитивних ознак. Однак важливо розуміти, що конфлікт, попри негативні риси, може відіграти і позитивну роль – стати каталізатором змін. Звісно, за умови своєчасної і правильної роботи з ним. 

Кілька місяців тому ми презентували методичні рекомендації щодо роботи з конфліктами в державних органах та в органах місцевого самоврядування. Сьогодні відкриваємо навчальний курс «Робота з конфліктами в органах публічної влади», що розміщено на навчальній платформі Української школи урядування: https://moodle.usg.org.ua/course/view.php?id=120

У навчальному курсі зібрано покрокові поради та практичні інструменти, що допоможуть:

  • зрозуміти що таке конфлікти та чому вони виникають;
  • правильно і вчасно виявляти, діагностувати та аналізувати конфлікти; 
  • підготуватися до втручання в конфлікт, здійснити таке втручання, а головне — якісно завершити його;
  • запобігати виникненню конфліктів на робочому місці.

Після опрацювання інформаційних матеріалів курсу та успішного проходження підсумкового тесту ви зможете отримати електронний сертифікат (0,2 кредиту ЄКТС). 

Разом з тим, наприкінці вересня заплановано проведення вебінару в рамках навчальної програми Української школи урядування «Робота з конфліктами в органах публічної влади» (0,6 кредиту ЄКТС).  Для участі в цій програмі вам необхідно:

  • опрацювати самостійно матеріали навчального курсу, успішно скласти підсумковий тест та завантажити електронний сертифікат;
  • зареєструватися через Портал управління знаннями та взяти участь у одному з вебінарів 28, 29 або 30 вересня 2022 року (посилання для  реєстрації на вебінар буде розміщено на платформі незабаром).

Ми сподіваємося, що поради та інструменти, про які йде мова в навчальному курсі, знайдуть практичне застосування серед спеціалістів, які займаються питання управління персоналом, а також будуть корисними та цікавими кожному публічному службовцю.