ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ

Відбулося засідання Координаційної ради з питань професійного навчання

04 Вересня 2020

Сьогодні відбулося засідання Координаційної ради з питань професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад.

«Державі сьогодні як ніколи потрібні професійні кадри. Державні органи шукають тих, хто швидко та компетентно буде виконувати поставлені завдання, хто знатиме як ефективно досягати результату. У нас з вами непроста задача, адже нам потрібно побудувати місток між потребами держави в рамках реформи державного управління і власне потребами державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, їхнім внутрішнім баченням свого подальшого професійного розвитку. Від того, як ми впораємося з цим завданням залежить те, які кадри в кінцевому результаті ми отримаємо на публічній службі», - наголосила Наталія Алюшина, Голова НАДС.

Представники НАДС поінформували членів Координаційної ради щодо організації у 2020 році у закладах освіти професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування за державним замовленням НАДС, а також про застосування відповідних нормативно-правових актів при розробці та погодженні програм підвищення кваліфікації.

Додамо, що Координаційна рада з питань професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад є постійним консультативно-дорадчим органом НАДС з питань професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Довідково: відеозапис засідання можна переглянути на You Tube каналі НАДС за посиланням- https://youtu.be/0qSLHEuT1-Y