ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ НАДС З ВІДБОРУ ВИКОНАВЦІВ ДЕРЖАВНОГО ЗАМОВЛЕННЯ

Відбулося чергове засідання Конкурсної комісії НАДС з відбору виконавців державного замовлення

07 Жовтня 2021

Днями відбулося чергове засідання Конкурсної комісії НАДС з відбору виконавців державного замовлення на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування» та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у 2021 році. 

Зокрема, розглянуто питання щодо виділення додаткових місць державного замовлення за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування» та перерозподіл місць державного замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань екологічного управління між визначеними наказом НАДС від 03 серпня 2021 року № 119-21 виконавцями за цим напрямом.

Так, Західноукраїнському національному університету додатково виділено 2 місця державного замовлення на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування».  Також перерозподілено 141 місце державного замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань екологічного управління між:

  • Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова за спеціальними короткостроковими програмами - 20 осіб;
  • Державним університетом «Житомирська політехніка» у кількості 121 особа, у тому числі:
  • за спеціальними професійними (сертифікатними) програмами – 30 осіб,
  • за спеціальними короткостроковими програмами – 91 особа.