ВІДБУЛОСЬ НАВЧАННЯ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ КАТЕГОРІЇ «А» ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ РОБОТИ ДЕРЖАВНИХ ОРГАНІВ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Відбулось навчання держслужбовців категорії «А» про організацію роботи державних органів в умовах воєнного стану

14 Вересня 2023

14 вересня у НАДС відбулось навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Забезпечення діяльності органів державної влади в умовах воєнного стану».

Метою навчальної програми є розвиток знань та практичних навичок державних службовців щодо спроможності здійснення відповідних повноважень в умовах мінливості й невизначеності безпекового середовища, а також забезпечення діяльності органів державної влади в умовах воєнного стану.

Слухачами програми стали близько 30 державних службовців категорії «А».

Навчання проходило в очній та дистанційній формах у вигляді тренінгів, мінілекцій, практичної роботи, тематичних дискусій, ділових ігор, розв’язання ситуаційних завдань тощо.

Програма включала в себе декілька напрямків: організація роботи державних органів в умовах воєнного стану, формування системи стратегічних комунікацій та співпраці,  управління змінами та корпоративна культура в умовах воєнного часу, стратегія побудови доброчесного середовища в органах державної влади. 

Тематичні тренінги провели Голова НАДС Наталія Алюшина, директор Департаменту інформації та взаємодії з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України Роксолана Стадник,  доктор філософських наук, професор, бізнес-тренер, фасилітатор, ігротехнік Юлія Бех, представники НАЗК.