ВЕБІНАР «Е-КАБІНЕТ: ЕЛЕКТРОННА ВЗАЄМОДІЯ СУБ’ЄКТІВ ПОРТАЛУ УПРАВЛІННЯ ЗНАННЯМИ»

Вебінар «Е-кабінет: електронна взаємодія суб’єктів Порталу управління знаннями»

13 Жовтня 2023

Колеги! 17 жовтня відбудеться вебінар «Е-кабінет: електронна взаємодія суб’єктів Порталу управління знаннями».

До участі в заході запрошуються уповноважені особи служб управління персоналом державних органів або структурних підрозділів з питань кадрового забезпечення органів місцевого самоврядування.

На порядку денному – обговорення організації електронної взаємодії суб’єктів Порталу (уповноваженої особи служби управління персоналом державного органу або структурного підрозділу з питань кадрового забезпечення органу місцевого самоврядування і публічних службовців відповідного органу), можливостей уповноважених осіб щодо схвалення запитів публічних службовців на реєстрацію на Порталі, перегляду статусів їх запитів на навчання тощо.

Під час вебінару буде детально поінформовано про можливості уповноважених осіб служб управління персоналом державних органів або структурних підрозділів з питань кадрового забезпечення органів місцевого самоврядування організації професійного навчання із застосуванням Порталу, обговорено найбільш поширені запитання публічних службовців щодо використання ними Порталу для проходження професійного навчання.

Початок заходу об 11.00

Для долучення до онлайн заходу перейдіть, будь ласка, за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/82252668736?pwd=VzVzNUk2MjBkbFBiSE9RU3pTbVBjQT09

Ідентифікатор конференції: 822 5266 8736

Код доступу: 538853

Звертаємо увагу, що онлайн-трансляцію вебінару також можна дивитись на YouTube каналі НАДС.