В НАДС ОБГОВОРИЛИ МОЖЛИВІСТЬ ЗАПРОВАДЖЕННЯ КУРСУ СТРАТЕГІЧНОГО ЛІДЕРСТВА ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ТА ВІЙСЬКОВИХ

В НАДС обговорили можливість запровадження курсу стратегічного лідерства для державних службовців та військових

28 Лютого 2024

Про це йшла мова під час робоча зустріч Голови НАДС Наталії Алюшиної та заступника начальника Національного університету оборони України імені І.Черняховського Дмитра Боброва. 

Наталія Алюшина зауважила на важливості кооперації між НАДС, Вищою школою публічного управління й Національним університетом оборони в частині впровадження курсів підвищення кваліфікації. Особливо актуальною є тематика навчання  публічних службовців  стратегічному лідерству в контексті безпекових питань. 

Представники Національного університету оборони презентували курс  стратегічного лідерства для державних службовців та військових, що впроваджується в рамках проєкту “SLP for Ukraine”. Його мета - розвиток навичок стратегічного лідерства та прийняття рішень в умовах невизначеності. Курс сприятиме співпраці військових та цивільних у процесі формування та реалізації державної політики у сфері безпеки, оборони та цивільно-військових відносин на основі стійкості, гнучкості та креативності.

Ближчим часом відбудеться робоча зустріч за участі партнерів проєкту, де заплановано докладніше обговорити організаційні моменти його впровадження.