У НАДС ВІДБУЛОСЬ НАВЧАННЯ З МОНІТОРИНГУ ТА ПОГОДЖЕННЯ ДЕТАЛІЗОВАНИХ ЗАХОДІВ В ІТ СИСТЕМІ PROJECTUA

У НАДС відбулось навчання з моніторингу та погодження деталізованих заходів в ІТ системі PROJECTua

14 Вересня 2023

 


НАДС продовжує запровадження на державній службі інструментів управління, орієнтованого на результат (Results-Based Management). Методологія RBM вже є частиною менеджменту багатьох державних інституцій (Мінвідновлення, Офіс Уповноваженої Президента України з питань безбар'єрності, НАДС та ін.). Зокрема, державні службовці активно користуються в роботі IT-інструментом PROJECT UA для стратегічного планування, моніторингу та оцінки.

Сьогодні у НАДС відбулось навчання з моніторингу та погодження деталізованих заходів в ІТ системі PROJECT UA. 

Експерти проєкту SURGe наочно продемонстрували можливості інформаційно-аналітичної системи PROJECT UA. Зокрема, вперше у НАДС здійснили переведення в моніторинг та погодження деталізованих заходів Стратегічного плану Агентства в ІТ системі, показали, як переводити деталізовані заходи на погодження, як і ким саме здійснюється саме погодження, тощо. 

Участь в навчанні взяли понад 40 державних службовців, які зацікавлені в швидкому опануванні  IT-інструменту PROJECT UA. Адже  незабаром практики стратегічного планування на основі принципів управління, орієнтованого на результат (RBM), будуть запроваджені у всьому державному секторі. 

На базі Вищої школи публічного управління вже організовано професійне навчання державних службовців з питань стратегічного планування за методологією RBM в рамках короткострокової програми підвищення кваліфікації «Управління, орієнтоване на результат».