У КВІТНІ 2023 РОКУ УВИЩІЙ ШКОЛІ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯТА В РЕГІОНАЛЬНИХ ЦЕНТРАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ 15 343 ПУБЛІЧНИХ СЛУЖБОВЦІ.

У квітні 2023 року уВищій школі публічного управліннята в регіональних центрах підвищення кваліфікації пройшли навчання 15 343 публічних службовці.

08 Травня 2023

Навчання у  закладах післядипломної освіти здійснювалося за 52 професійними (сертифікатними) та 257 короткостроковими програмами підвищення кваліфікації. Спрямовуючи свою діяльність на задоволення потреб у навчанні посадових осіб місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, регіональні центри підвищення кваліфікації продовжують приділяти значну увагу розробці та впровадженню спеціальних програм підвищення кваліфікації. Як результат – кількість впроваджених у квітні спеціальних  програм підвищення кваліфікації склала 84,5 % від загальної кількості програм, за якими здійснювалося навчання публічних службовців.
Лідерами у проведенні навчання за програмами підвищення кваліфікації стали Вища школа публічного управління, Волинський, Запорізький, Полтавський, Чернігівський регіональні центри підвищення кваліфікації.
Нагадаємо, що ознайомитися з програмами підвищення кваліфікації, які пропонують провайдери, ви можете на Порталі управління знаннями.