У БЕРЕЗНІ 2023 РОКУ У ВИЩІЙ ШКОЛІ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА В РЕГІОНАЛЬНИХ ЦЕНТРАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ 19 439 ПУБЛІЧНИХ СЛУЖБОВЦІВ

У березні 2023 року у Вищій школі публічного управління та в регіональних центрах підвищення кваліфікації пройшли навчання 19 439 публічних службовців

12 Квітня 2023

Навчання у  закладах післядипломної освіти здійснювалося за 58 професійними (сертифікатними) та 288 короткостроковими програмами підвищення кваліфікації. Спрямовуючи свою діяльність на задоволення потреб у навчанні посадових осіб місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, регіональні центри підвищення кваліфікації продовжують приділяти значну увагу розробці та впровадженню спеціальних програм підвищення кваліфікації. Як результат – кількість впроваджених у березні спеціальних  програм підвищення кваліфікації склала 85 % від загальної кількості програм, за якими здійснювалося навчання публічних службовців.

Лідерами у проведенні навчання за програмами підвищення кваліфікації стали Вища школа публічного управління, Волинський, Вінницький, Івано-Франківський, Полтавський, Чернігівський регіональні центри підвищення кваліфікації.

Нагадаємо, що ознайомитися з програмами підвищення кваліфікації, які пропонують провайдери, ви можете на Порталі управління знаннями.