ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО СТИПЕНДІАЛЬНОГО ПРОЕКТУ ЩОДО РОЗВИТКУ ЛЮДСЬКИХ РЕСУРСІВ ВІД ЯПОНСЬКОЇ ГРАНТОВОЇ ДОПОМОГИ (JDS)

Шановні колеги! Запрошуємо долучитися до стипендіального проекту щодо розвитку людських ресурсів від Японської грантової допомоги (JDS)

02 Квітня 2024

Метою JDS є підтримка розвитку людських ресурсів у країнах, які отримують японську грантову допомогу шляхом навчання здібних молодих державних службовців. Починаючи з 2000 року, на навчання до Японії було направлено понад 6 000 студентів (стипендіатів) з 22 країн світу.

Орієнтовний напрям навчання: удосконалення адміністративних функцій (покращення спроможності державного управління; розбудова потенціалу для економічного планування / політики)

Вимоги до потенційних стипендіатів:

  • вік: від 22 до 39;
  • повинні бути державними службовцями та мати 2 або більше років досвіду роботи в організаціях, від яких планують подаватися на стипендію;
  • диплом бакалавра, отриманий в університетах, акредитованих Урядом України;
  • добре володіти письмовою та розмовною англійською мовою (TOEFL 500, IELTS 5.0 або вище);
  • не отримувати жодної стипендії на здобуття ступеня магістра в інших країнах.

Зауважимо, що військовослужбовці, які перебувають на дійсній військовій службі, або особи, які проходять альтернативну військову службу, не можуть подавати заявки на отримання JDS.

Заповнену аплікаційну форму англійською мовою слід надіслати на електронну адресу: e-mail: pao@center.gov.ua. Кінцевий термін подання до 7 квітня включно.

Зразок форми та інші документи: