РЕГІОНАЛЬНІ ЦЕНТРИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ У ЛЮТОМУ 2023 РОКУ ПРОВОДИЛИ НАВЧАННЯ ПУБЛІЧНИХ СЛУЖБОВЦІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНИМИ ПРОГРАМАМИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Регіональні центри підвищення кваліфікації у лютому 2023 року проводили навчання публічних службовців за спеціальними програмами підвищення кваліфікації

07 Березня 2023

Улютому 2023 року у регіональних центрах підвищення кваліфікації пройшов навчання 11 661 публічний службовець. 

Навчання у  закладах післядипломної освіти здійснювалось за 18 професійними (сертифікатними) та 148 короткостроковими програмами підвищення кваліфікації. Спрямовуючи свою діяльність на задоволення потреб місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, регіональні центри підвищення кваліфікації продовжують приділяти значну увагу розробці та впровадженню спеціальних програм підвищення кваліфікації. Як результат, кількість впроваджених у лютому місяці спеціальних  програм підвищення кваліфікації склала 89 % від загальної кількість програм, за якими здійснювалось навчання публічних службовців.

Лідерами у проведенні навчання за програмами підвищення кваліфікації стали Волинський, Житомирський, Чернігівський, Кіровоградський, Вінницький, Сумський, та Полтавський регіональні центри підвищення кваліфікації.

Нагадаємо, що ознайомитись з програмами підвищення кваліфікації, які пропонують провайдери ви можете на Порталі управління знаннями.