ПУБЛІЧНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ «АНГЛОМОВНІ НАВИЧКИ ПУБЛІЧНИХ СЛУЖБОВЦІВ: ПРОЄКТ «ENG4PUBLICSERVICE2.0»

Публічна презентація «Англомовні навички публічних службовців: Проєкт «Eng4PublicService2.0»

01 Квітня 2024

 

Колеги! У середу, 10 квітня, відбудеться публічна презентація «Англомовні навички публічних службовців: Проєкт «Eng4PublicService2.0».

Освітній проєкт «Eng4PublicService» реалізується НАДС у співпраці з найбільшою у світі освітньою організацією EF Language Learning Solutions. Його мета – посилення мовних спроможностей публічних службовців та підвищення їх рівня володіння англійською мовою. Проєкт передбачає безкоштовну можливість для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування використання інструментів з інноваційного опанування англійської мови на мультимедійній онлайн-платформі EF (Education First). Цей сучасний майданчик для навчання і професійного розвитку публічних службовців було презентовано на Рішельє-форумі публічної служби наприкінці 2022 року. На сьогодні уже більше 20 тисяч публічних службовців є учасниками проєкту. Видано уже 14,2 тисячі Сертифікатів про підвищення кваліфікації.

Під час заходу будуть представлені результати першого етапу проєкту "Eng4PublicService" та анонсовано другий етап та нові можливості для публічних службовців у вивченні англійської мови «Eng4PublicService2.0». Також будуть відзначені лідери-рекордсмени проєкту, які протягом навчання на платформі EF отримали максимальну кількість сертифікатів про підвищення кваліфікації за результатами успішного проходження навчальних модулів.

Участь у презентації також візьмуть очільники відомств-лідерів за кількістю учасників проєкту «Eng4PublicService», а саме: Офісу Президента України, Міністерства юстиції, Державної податкової служби України, Апарату Верховної Ради України, Пенсійного фонду України, Міністерства фінансів України, Державної аудиторської служби України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства оборони України, Державної казначейської служби України. Також долучаться представники топменеджменту міжнародної освітньої організації EF Language Learning Solutions, Вищої школи публічного управління, інших органів державної влади, ЗМІ.

Дата: середа, 10 квітня 2024 року

Час: 11:00

Формат: офлайн/онлайн 

Місце проведення: Український кризовий медіа-центр (УКМЦ), м. Київ, вул. Хрещатик, 2

Трансляція: YouTube-канал НАДС 

Організатор: Національне агентство України з питань державної служби

Контактна особа: +38 (067) 526 17 10 (Наталія)