ПРЕДСТАВНИКИ НАДС ПРОВЕЛИ ВІДЕОСЕМІНАР З ПИТАНЬ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

Представники НАДС провели відеосемінар з питань дистанційного навчання

30 Квітня 2020

На завершення робочого тижня в.о. Голови Володимир Купрій та представники Генерального департаменту професійного розвитку НАДС провели відеосемінар, присвячений питанням організації підвищення кваліфікації в умовах запровадження карантину та після його завершення.

До відеосемінару долучились понад 75 учасників, серед яких представники регіональних центрів підвищення кваліфікації, Києво-Могилянської академії, експерти Українського незалежного центру політичних досліджень та Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

За 2 години учасники семінару:

  • презентували майбутній конкурс «Кращі практики впровадження освітніх

інновацій у системі професійного навчання»;

  • обговорили деякі питання розробки  програм підвищення кваліфікації;
  • поділилися досвідом запровадження дистанційного навчання;
  • розповіли цікаві кейси роботи центрів під час карантину;
  • висловили цікаві ідеї та пропозиції щодо удосконалення системи професійного навчання державних службовців.

Окрім того, директор Київського обласного ЦППК Сергій Лукін анонсував старт важливого опитування, розробленого Київським ЦППК за сприяння Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE Ukraine) щодо використання онлайн-платформ провідними організаціями з навчання держслужбовців протягом карантинного періоду для збору статистики проведення і відвідуваності інтернет-тренінгів і семінарів, організованих професійними інституціями в різних областях країни, та розуміння перепон на шляху проведення онлайн навчання держслужбовців.

Запрошуємо усіх пройти опитування за посиланням