ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ОСВІТНІХ ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМ

Зустріч з представниками освітніх онлайн-платформ

11 Вересня 2020

Сьогоднішня зустріч з представниками освітніх e-платформ мала консультативний характер. Зокрема, йшлося про практичні аспекти використання онлайн-курсів в системі професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

«В часи карантину ми актуалізуємо питання нових можливостей для якісного проходження підвищення кваліфікації державних службовців. Дуже приємно, що українські платформ дистанційного навчання швидко зорієнтувалися і створили нові освітні продукти для державних службовців. НАДС налаштований на подальшу активну співпрацю і взаємодію. Упевнена, що спільно ми реалізуємо ще не один цікавий проєкт та допоможемо державним службовцям у питаннях професійного розвитку та самоосвіти », - наголосила Наталія Алюшина, Голова НАДС.

Під час зустрічі обговорено:

- практики використання онлайн-курсів в системі професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування;

- порядок визнання результатів онлайн навчання у рамках виконання індивідуальних програм професійного розвитку;

- нарахування кредитів ЄКТС за результатами дистанційного навчання.

Також напрацьовано рекомендації та алгоритм подальшої спільної роботи.

Відмітимо, що представники освітніх e-платформ дистанційного навчання зауважили, що державні службовці є однією з дисциплінованих та організованих навчальних аудиторій. Вони добре вчаться та показують високий рівень ключових показників ефективності (КРІ).