ПІД ЧАС ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ ЗАСЛУХАНО ПУБЛІЧНИЙ ЗВІТ ГОЛОВИ АГЕНТСТВА

Під час засідання Колегії заслухано публічний звіт Голови Агентства

05 Березня 2021

4 березня відбулося засідання Колегії НАДС, під час якого схвалено публічний звіт Голови Агентства Наталії Алюшиної. В доповіді мова йшла про головні виклики та досягнення за останній рік, а також завдання та пріоритети на 2021 рік.

«Впровадження інформаційної системи управління людськими ресурсами, гідна оплата праці держслужбовців, професіоналізація державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, управління людськими ресурсами на державній службі та посилення інституційної спроможності служб управління персоналом – одні з пріоритетних напрямів діяльності, над якими працювало Агентство протягом 2020 року. Важливо відзначити, що завдяки роботі команди НАДС, плідній співпраці з нашими міжнародними партнерами є позитивні досягнення по всіх стратегічних напрямках. І це хороший стимул рухатися далі», - зазначила Наталія Алюшина.

Крім цього, Голова Агентства зупинилася і на тих завданнях, над якими НАДС працюватиме у 2021 році. А вони не менш амбітні та важливі. Зокрема, це удосконалення конкурсної процедури, подальші кроки по реформі оплати праці, підготовка змін до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», формування організаційної культури державної служби, діджиталізація системи формування та розміщення державного замовлення, створення Вищої школи публічного управління та інші.

Також Наталія Алюшина висловила вдячність колективу НАДС, міжрегіональним управлінням, державним інституціям, міжнародним партнерам, асоціаціям, спілкам, громадським організаціям, експертам за плідну співпрацю та продуктивну роботу з розвитку професійної, ефективної, стабільної та політично неупередженої державної служби.

До обговорення долучилися Голова професійної спілки працівників державних установ України Юрій Піжук, заступник Голови правління Центру політико-правових реформ Віктор Тимощук. Вони висловили слова підтримки щодо позиції НАДС в частині обраних стратегічних напрямів роботи та бачення щодо розвитку державної служби в Україні.

За підсумками розгляду члени Колегії схвалили публічний звіт Голови НАДС.

З повним текстом звіту можна ознайомитися за посиланням - https://bit.ly/3aRSAe2