ОНОВЛЕНО ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС «КРАЩІ ПРАКТИКИ ВПРОВАДЖЕННЯ ОСВІТНІХ ІННОВАЦІЙ У СИСТЕМІ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ»

Оновлено Положення про конкурс «Кращі практики впровадження освітніх інновацій у системі професійного навчання державних службовців»

13 Липня 2022

До уваги суб’єктів надання освітніх послуг у сфері професійного навчання публічних службовців, а також органів державної влади, органів місцевого самоврядування та інших органів, на працівників яких поширюється дія Закону України «Про державну службу», що проводять внутрішнє навчання.

Інформуємо, що НАДС оновлено Положення про конкурс «Кращі практики впровадження освітніх інновацій у системі професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад». З відповідним наказом НАДС від 4 липня 2022 року № 53-22, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 12 липня 2022 року за № 764/38100, можна ознайомитися за посиланням - https://bit.ly/3P6AN4t

Зміни стосуються організаційних питань з проведення конкурсу. Крім цього, скореговано критерії оцінки конкурсних пропозицій. Такі кроки дозволять удосконалити алгоритм проведення конкурсу та зробити процедуру подання заявок на участь у конкурсі, їх реєстрацію та процедуру оцінювання практик більш зручною та прозорою. Додамо, що відповідні зміни напрацьовано відповідно до пропозицій членів конкурсної комісії та за підсумками його проведення впродовж попередніх років.

Запрошуємо усіх, хто здійснює навчання публічних службовців, брати участь у конкурсі та ділитися власними напрацюваннями й кращими практиками впровадження освітніх інновацій у системі професійного навчання. А щоб не пропустити початок конкурсного відбору – слідкуйте за новинами на офіційному сайті НАДС чи сторінках у соціальних мережах. Ми впевнені, що багатьом з вас є що розповісти на загал. І, можливо, ваша практика стане у нагоді колегам та допоможе вчасно й конструктивно реагувати на виклики часу.