НАВЧАННЯ ПУБЛІЧНИХ СЛУЖБОВЦІВ З ПИТАНЬ УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРІВ ЩОДО ЗАКУПІВЛІ ЕНЕРГОНОСІЇВ

Навчання публічних службовців з питань укладення договорів щодо закупівлі енергоносіїв

10 Березня 2023

14

БЕРЕЗНЯ

14:00 - 15:00

вівторок

У рамках співпраці НАДС і Громадської організації «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (DOCCU), що реалізує швейцарсько-український проєкт «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE), 14 березня 2023 року о 14:00 відбудеться вебінар «Закупівлі енергоносіїв: укладення договорів на майбутній період. Постачальник останньої надії».

Спікерка: Ніна Абаімова, керівниця напряму аналізу закупівельного законодавства проєкту «Центр аналітики публічних закупівель»

Учасники вебінару зможуть обговорити:

•    як купувати електроенергію, природний газ і тепло під час воєнного стану (з урахуванням змін до законодавства про особливості публічних закупівель товарів, робіт і послуг на період дії правового режиму воєнного стану);

•    як швидко купити енергоносії через Prozorro Market.

Крім того, учасники разом із спікеркою:

•    проаналізують правомірність укладення додаткових угод на збільшення ціни на енергоносії (на прикладах судової практики);

•    з'ясують, як можна купувати електроенергію за формулою, у чому її перевага перед закупівлею за фікстарифом;

•    в яких випадках та яким чином укладати договір з «постачальником останньої надії».

Реєстрація на вебінар за посиланням: https://forms.gle/ViByafMYYDekNydAA (у реєстраційній формі можна сформулювати запитання до спікера). 

Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Важливо зазначити коректну електронну адресу, на неї буде надіслано посилання для входу на вебінар (орієнтовно за годину до його проведення).