НАВЧАННЯ ПУБЛІЧНИХ СЛУЖБОВЦІВ ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН ПІД ЧАС ВІЙНИ

Навчання публічних службовців щодо особливостей трудових відносин під час війни

27 Березня 2023

29

БЕРЕЗНЯ

14:00 - 15:00

середа

У рамках співпраці НАДС і Громадської організації «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (DOCCU), що реалізує швейцарсько-український проєкт «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE), 29 березня 2023 року о 14:00 відбудеться вебінар «Трудові відносини у період дії воєнного стану, новели трудового законодавства».

Умови воєнного стану, за яких українці живуть більше року, і надалі мають значний вплив на всі сфери. Організація трудових відносин – не виняток. Так, зміни до трудового законодавства позначилися на засадах проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. 

За таких обставин застосування нових норм на практиці й досі викликає низку запитань і потребує роз'яснень. 

Учасники вебінару зможуть обговорити:

  • дію норм трудового законодавства відносно державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування;
  • ситуації, що виникають між працівником (у тому числі державним службовцем, посадовою осособою місцевого самоврядування) і роботодавцем;
  • деякі результати впливу законодавчих вимог на певні кадрові процедури.

Спікер: Андрій Мацокін, національний експерт проєкту DECIDE.

Реєстрація на вебінар за посиланням: https://forms.gle/gW2ZDicAMw6j1THM8 (у реєстраційній формі можна сформулювати запитання до спікера). 

Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Важливо зазначити коректну електронну адресу, на неї представником DECIDE буде надіслано посилання для входу на вебінар (орієнтовно за годину до його проведення).