НАВЧАННЯ ПУБЛІЧНИХ СЛУЖБОВЦІВ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАКУПІВЕЛЬ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Навчання публічних службовців щодо організації закупівель під час війни

15 Лютого 2023

 

20

ЛЮТОГО

14:00 - 15:30

понеділок

У рамках співпраці НАДС і Громадської організації «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (DOCCU), що реалізує швейцарсько-український проєкт «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE), 20 лютого 2023 року о 14:00 відбудеться вебінар «Особливості організації процесу закупівель в умовах воєнного стану».

Спікерка: Ольга Нос, начальниця відділу розвитку системи закупівель Державного підприємства «Прозорро». 

Учасники вебінару зможуть обговорити:

  • планування закупівель;
  • вимоги до тендерної документації  відповідно до змін у законодавстві;
  • проведення закупівель без використання електронної системи закупівель;
  • очікувані зміни до законодавства шодо закупіель під час війни (до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»).

Реєстрація на вебінар за посиланням: https://forms.gle/cc4Xw3doVyTRKUMB6 (у реєстраційній формі можна сформулювати запитання до спікера). 

Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Важливо зазначити коректну електронну адресу, на неї буде надіслано посилання для входу на вебінар (орієнтовно за годину до його проведення).