ДВОЕТАПНИЙ КУРС ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ “УГОДА ПРО АСОЦІАЦІЮ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ЄС ТА РЕФОРМИ В УКРАЇНІ - NATOLIN4CAPACITY BUILDING”

 Двоетапний курс підвищення кваліфікації  “Угода про асоціацію між Україною та ЄС та реформи в Україні - Natolin4Capacity Building”

14 Лютого 2022

Шановні колеги! Звертаємо Вашу увагу, що на Порталі управління знаннями можна зареєструватися на двоетапний курс підвищення кваліфікації "Угода про асоціацію між Україною та ЄС та реформи в Україні - Natolin4Capacity Building" від Коледжу Європи в Натоліні - Natolin4Capacity Building.

 

На першому етапі програми користувачі зможуть пройти 16 онлайн курсів щодо різних аспектів двосторонніх відносин України із ЄС, розроблених Коледжем Європи в Натоліні. Тематика курсів визначена на підставі оцінки навчальних потреб державних службовців, проведеної в 2021 році спільно із Національним агентством України з питань державної служби та Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції України.

 

Другий етап програми пердбачає, що двісті сорок слухачів, які отримають найбільшу кількість рейтигових балів за проходження онлайн курсів станом на серпень 2022 року візьмуть участь в очних тренінгах у Києві та Польщі. Навчальні візити та очні тренінги відбудуться протягом осені 2022 - весни 2023 року. Очні тренінги відбуватимуться у групах до 40 осіб кожна. Для кожної із груп буде організовано по 3 тижневі очні тренінги - два у Києві і один у Польщі.

 

Участь у програмі безкоштовна для всіх державних службовців. Усі витрати пов'язані із участю у очних тренінгах будуть покриті за рахунок програми.

 

Возможно, это изображение (текст «MOVING FORWARD TOGETHER THIS PROJEC FUNDED BY THE EUROPEAN ÛoE CollegE Collège 'Europe NATOLIN4CAPACITY BUILDING COLLEGE OF EUROPE IN NATOLIN»)