НАДС ДОЛУЧИЛОСЯ ДО НАВЧАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ ДЛЯ НОВООБРАНИХ КЕРІВНИКІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

НАДС долучилося до навчальної програми для новообраних керівників територіальних громад

05 Лютого 2021

Ідея проведення освітнього марафону з доброго врядування, започаткованого за ініціативи Ради Європи, НАДС та Мінрегіону, знайшла добрі відгуки та підтримку. Так, Хмельницький регіональний центр підвищення кваліфікації розпочав навчання за спеціальною програмою підвищення кваліфікації «Окремі питання організації роботи новообраного керівника територіальної громади». 

До сьогоднішнього семінару-практикуму долучилися й представники НАДС. 

Директор Генерального департаменту з питань управління персоналом на державній службі та в органах місцевого самоврядування Юлія Лозюк розповіла про плани НАДС у сфері співпраці зі службами управління персоналом органів місцевого самоврядування. 

«Питання місцевого самоврядування – один із пріоритетів роботи НАДС. В планах у нас активна співпраця із представниками ОМС, які відповідають за кадрові питання. Важливими акцентами в нашій роботі сьогодні є надання необхідних роз’яснень та HR-інструментів для ефективного функціонування територіальних громад», зазначила Юлія Лозюк у своєму виступі. 

Людмила Рикова, Директор Генерального департаменту з питань професійного розвитку державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування розповіла про особливості системи професійного навчання. Окремо зосередила увагу на тому, де та за якими напрямами посадові особи місцевого самоврядування можуть підвищити кваліфікацію. 

Нагадаємо, 29 січня 2021 року в рамках освітнього марафону з доброго врядування відбувся перший захід – інформаційна сесія «Актуальні питання управління персоналом в органах місцевого самоврядування». В ній взяли участь більше 200 учасників з різних куточків України.