МІЖ НАДС ТА УНІВЕРСИТЕТОМ «КРОК» ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

Між НАДС та Університетом «КРОК» підписано меморандум про співпрацю

27 Березня 2024

26 березня між НАДС та Університетом економіки та права «КРОК» підписано меморандум про співробітництво. У документі йдеться про кооперацію з питань  професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, сприяння популяризації державної служби та залучення молоді на публічну службу.

Голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина наголосила на важливості залучення молоді на публічну службу. Зокрема, через інструмент стажування, який дає можливість студентам провести своєрідний тест-драйв роботи в державній установі.

Під час робочої зустрічі, що передувала підписанню Меморандуму, сторони обговорили майбутні спільні заходи та ініціативи. А також домовилися напрацювати спільний план дій. Так Голова НАДС розповіла про ініціативу започаткування такого формату роботи, як навчальні лабораторії, де молодь мала би можливість ознайомитися з алгоритмом напрацювання нормативно-правих актів, їх супроводження та подальшої реалізації. Це дозволить інтегрувати теорію та практику роботи на публічній службі, залучити студентську молодь до професійного пошуку, глибшого пізнання основ роботи на публічній службі, формування практичних навичок роботи з нормативно-правовими актами. Також Наталія Алюшина запросила студентів «Кроку» долучитися до Промодня на публічній службі, який традиційно проводиться щороку у травні.