КАРАНТИН – НЕ ЛИШЕ СТВОРЮЄ ПРОБЛЕМИ, А Й НАДАЄ МОЖЛИВОСТІ!

Карантин – не лише створює проблеми, а й надає можливості!

01 Квітня 2020

👩‍🎓Карантин – не лише створює проблеми, а й надає можливості! Можливість подбати про себе, про родину, а для державного службовця – ще й про самоосвіту та виконання своєї індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності.

Щоб негативні думки не відволікали від плідного навчання, радимо розпочати з курсу, який розвінчує поширені міфи та надає достовірну інформацію щодо нової коронавірусної інфекції COVID-19:

🤒Коронавірусна інфекція: факти проти паніки: https://bit.ly/3aAzF4M
У курсі подано лише перевірені факти, на основі даних Всесвітньої організації охорони здоров’я, Американської служби контролю інфекційних захворювань (CDC), Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США (FDA), Європейського центру з профілактики та контролю захворюваності (ECDC) та порталу для лікарів, що працює на засадах доказової медицини Empendium.

НАЗК продовжило термін подання декларації до 01 червня 2020 року, але не варто зволікати🏃‍♀️. Радимо переглянути курс:

🗂 Декларуй ДоброЧесно! 2020: https://bit.ly/2UTgCfh, що ґрунтується на останніх змінах до Закону України «Про запобігання корупції» та роз'ясненнях Національного агентства з питань запобігання корупції.
Ви відкриєте кожен розділ декларації, отримаєте коментар, як правильно його заповнити, навчитесь працювати з реєстром, щоб не втратити введені дані, пройдете логічний контроль реєстру та успішно збережете чернетку декларації.

Не менш актуальним в умовах інформаційного перенасичення є, в тому числі, курси від Еd-era, які пояснюють:

☑️ як орієнтуватися в інформації довкола та як розпізнавати дезінформацію та пропаганду: 📺Онлайн-курс з медіаграмотності (https://bit.ly/340pYKt);
☑️ які існують головні ознаки фейків, як нашвидкоруч перевірити сумнівну інформацію, які існують джерела даних та як ними користуватися 🕵️‍♀️Фактчек: довіряй-перевіряй (https://bit.ly/3dN2rRN). Крім того, ви за 5 хвилин дізнаєтеся як перевірити відео або фото, як створюються новини і як контролювати слова політиків.

На завершення цієї теми рекомендуємо ознайомитися з курсом від ВУМ, в якому зібрано найкорисніші поради та інструменти цифрової безпеки та в основу якого покладено більш ніж 100 годин навчальних тренінгів, проведених в рамках Програми USAID Фонду Східної Європи разом із громадською організацією «Інтерньюз-Україна» й іншими партнерами.

💻Цифрова безпека та комунікація в онлайні: https://bit.ly/39Ch1Ii.

👉Обирайте для себе курси з наведеного переліку або перегляньте наші попередні підбірки:
https://bit.ly/39zXuIo
https://bit.ly/2JwE8te