ГОЛОВА НАДС НАТАЛІЯ АЛЮШИНА ПРИВІТАЛА ОЧІЛЬНИКІВ РАЙОНІВ, ЯКІ РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Голова НАДС Наталія Алюшина привітала очільників районів, які розпочали навчання за програмою підвищення кваліфікації

22 Вересня 2020

На базі Української школи урядування розпочато навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Організація діяльності голів районних державних адміністрацій в умовах реформ». Голова НАДС Наталія Алюшина привітала учасників та порадила бути активними під час навчання.

«Мені дуже приємно вітати на старті навчання потужну команду керівників районів. Ця короткострокова програма покликана зорієнтувати у ключових аспектах роботи. Це буде триденний марафон, насичений спілкуванням та корисною інформацією. Увесь цей час вам допомагатимуть фахові лектори, адже ви будете спілкуватися з тими, хто формує політику. З тими, хто не просто знає, яка ситуація зараз, а знає, як зміняться нормативно-правові акти вже незабаром. Готуйте запитання. І чим більше їх буде – тим краще. Бо якщо і є ті, хто може на них відповісти – то це саме ваші лектори», - акцентувала увагу  Наталія Алюшина. 

Додамо, що упродовж навчання зі слухачами працюватиме команда досвідчених тренерів, науковців та авторитетних управлінців, які вибудують з очільниками районів конструктивний діалог та обговорять нагальні проблеми діяльності районних державних адміністрацій.