ДЕРЖАВНІ СЛУЖБОВЦІ ПЕРЕЙМАЮТЬ ДОСВІД СІНГАПУРУ

Державні службовці переймають досвід Сінгапуру

16 Вересня 2019

Державні службовці України категорій «А» та «Б» розпочали навчання за програмою «Досвід державного управління та управління персоналом на державній службі в Сінгапурі».

До учасників заходу з вітальним словом звернулися Голова НАДС Костянтин Ващенко, надзвичайний і повноважний посол України в Республіці Сінгапур Дмитро Сенік та заступник державного секретаря Міністерства культури, громади та молоді Сінгапуру Анг Хак Сенг.

Костянтин Ващенко подякував Посольству України в Республіці Сінгапур за допомогу в організації навчання та побажав учасникам плідної праці упродовж наступних п’яти днів.

Навчальну програму розпочав заступник державного секретаря Міністерства культури, громади та молоді Сінгапуру Анг Хак Сенг, який розповів про соціально-економічні трансформації країни за останні 50 років та особливості сучасного державного управління Сінгапуру.

 

Довідково: 

навчання за програмою «Досвід державного управління та управління персоналом на державній службі в Сінгапурі» організовано НАДС, спільно з Української школи урядування та за підтримки посольства України в Республіці Сінгапур.