АНОНС. КРУГЛИЙ СТІЛ НА ТЕМУ: «ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ ПУБЛІЧНИХ СЛУЖБОВЦІВ В УМОВАХ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТА НАЦІОНАЛЬНИЙ ВИМІРИ ЗМІН»

АНОНС. Круглий стіл на тему: «Професійне навчання публічних службовців в умовах європейської інтеграції України: європейський та національний виміри змін»

18 Жовтня 2023

   23 жовтня об 11:00 Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування спільно з Національним агентством України з питань державної служби за сприяння та підтримки Проекту Європейського Союзу «Продовження підтримки комплексної реформи державного управління в Україні» (EU4PAR2) проведе круглий стіл на тему: «Професійне навчання публічних службовців в умовах європейської інтеграції України: європейський та національний виміри змін».

   До участі у роботі круглого столу запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних і міжнародних організацій, експертів.

   Під час заходу планується обговорення питань щодо забезпечення інституційної стійкості системи професійного навчання публічних службовців в умовах війни, перспектив покращення якості освіти та впровадження інновацій у професійне навчання як передумови реалізації європейської інтеграції України, а також ролі проектів (програм) міжнародної технічної допомоги у професійному навчанні публічних службовців.

   Запрошуємо представників державних органів, органів місцевого самоврядування, закладів освіти долучитися до зазначеного заходу, який відбудеться у режимі відеоконференції на Youtube-каналі НАДС.