АНОНС: ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ: ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ НА НАЦІОНАЛЬНОМУ ТА МІСЦЕВОМУ РІВНЯХ»

АНОНС:  ІV Міжнародна науково-практична конференція «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ: ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ НА НАЦІОНАЛЬНОМУ ТА МІСЦЕВОМУ РІВНЯХ»

08 Травня 2021

27-28 травня 2021 року на базі Донецького державного університету управління (м. Маріуполь) планується проведення ІV Міжнародної науково-практичної конференції «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ: ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ НА НАЦІОНАЛЬНОМУ ТА МІСЦЕВОМУ РІВНЯХ» за участю науковців, здобувачів наукових ступенів, представників органів влади, місцевого самоврядування та бізнесу, засобів масової інформації та активної громадськості, що зацікавлені в поєднанні зусиль у пошуку сумісних ефективних підходів до вирішення актуальних завдань сталого розвитку.

Співорганізаторами конференції традиційно виступають Національне агентство України з питань державної служби, Маріупольська міська рада, ГО «Фонд розвитку Маріуполя», ГО «Центр адаптивного лідерства та територіального розвитку», Національний університет «Києво-Могилянська академія» (Київ, Україна), Таврійський національний університет ім. В.І.Вернадського, Одеський державний екологічний університет (Одеса, Україна), Wyzsza Szkola Ekonomiczno-Humanistyczna (Poland, Bielsko Biala), Paata Gugushvili Institute of Economics of Ivane Javakhishvili Tbilisi State University (Tbilisi, Georgia).

Відкриття конференції відбудеться 27 травня 2021 року об 11.00.

Пленарне засідання планується з 11.30 до 13.00 за адресою м. Маріуполь, вул. Карпинського, 58. У разі наявності карантинних обмежень конференцію буде проведено в форматі відеоконференції.

 

Ознайомитися з програмою конференції можна за посиланням

Подати заявку на участь у конференції