25 ЛЮТОГО У НАДС ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ КУРСУ “НАВИЧКИ ДІАЛОГУ ТА МЕДІАЦІЇ ДЛЯ ПОТРЕБ ПУБЛІЧНОЇ СЛУЖБИ” З ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЄЮ

25 лютого у НАДС відбудеться презентація курсу  “Навички діалогу та медіації для потреб публічної служби” з онлайн-трансляцією

20 Лютого 2020

Комунікативні навички – одні з ключових професійних компетенцій публічних службовців. Великою мірою вони визначають результативність їхньої діяльності.

Координатор проєктів ОБСЄ в Україні у співпраці зі студією онлайн-освіти EdEra створили новий онлайн-курс “Навички діалогу та медіації для потреб публічної служби”! Цей курс є частиною загальної професійної (сертифікатної) програми для представників центральних органів виконавчої влади і державних службовців, які займають посади державної служби категорії “В”, розробленої Координатором проєктів ОБСЄ в Україні у співпраці з Українською школою урядування.

Цей курс ознайомить вас з інструментами діалогу та медіації для налагодження ефективної командної взаємодії у межах органів державної влади та місцевого самоврядування і для взаємодії цих органів із громадськістю.

У межах курсу ви навчитеся:

  • виявляти та працювати з конфліктами за допомогою інструментів діалогу і медіації на різних стадіях їхнього розгортання;
  • використовувати діалог для командної взаємодії та взаємодії з громадськістю;
  • застосовувати діалогові підходи в організації та веденні нарад, зустрічей, консультацій, публічних громадських обговорень тощо.

 

Реєстрацію для навчання за програмою розпочато за посиланням.

 

Приєднуйтеся до перегляду презентації програми на офіційній сторінці Національного агентства України з питань державної служби у Facebook о 10:00 25 лютого 2020 року.

 

Ініціатива реалізується у рамках у рамках проєкту “Діалог заради реформ і суспільного єднання в Україні” за фінансової підтримки Уряду Болгарії, Міністерства міжнародних справ Канади, Урядів Литви, Ліхтенштейна, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії, Сполучених Штатів Америки, Японії.

 

*Зміст цього курсу може безкоштовно копіюватися та використовуватися для освітніх та інших некомерційних цілей за умови посилання на джерело інформації. Думки та погляди, висловлені експертами або організаціями в цьому курсі, не обов’язково співпадають з позицією ОБСЄ, її інституцій та представництв.