РОЗРОБЛЕНО ОНЛАЙН-КУРС «ЗАГАЛЬНА АДМІНІСТРАТИВНА ПРОЦЕДУРА», ЯКИЙ ПОЯСНЮЄ ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО АДМІНІСТРАТИВНУ ПРОЦЕДУРУ»

Розроблено онлайн-курс «Загальна адміністративна процедура», який пояснює основні положення Закону України «Про адміністративну процедуру»

17 Жовтня 2022

   Онлайн-курс «Загальна адміністративна процедура» створено з метою допомогти державним службовцям та посадовим особам місцевого самоврядування розібратися з новими правилами, процедурами та вчасно підготуватися до вступу в дію у грудні 2023 року Закону «Про адміністративну процедуру», розробленого за стандартами ЄС, запроваджує загальні правила взаємодії держави з громадянами і бізнесом.

 

   На кого поширюється дія загальної адміністративної процедури?

   Як застосувати нові правила на практиці?

   Кого можна вважати «заінтересованою особою»?

   Як розпочати адміністративне провадження та підготувати відповідний акт?

 

   Відповіді на ці та інші питання можна дізнатися, переглянувши 12 відео-лекцій від найкращих українських експертів. Додатково до кожного відео підготовлені текстові матеріали з прикладами, а також зручні тести для закріплення знань.

 

   Після успішного проходження повного онлайн-курсу, учасники навчання отримають  відповідний сертифікат обсягом 0,2 кредиту ЄКТС, що зараховується державним службовцям та посадовим особам місцевого самоврядування як самоосвіта.

 

       Записатися на курс, а також дізнатися більше про його зміст та спікерів можна тут.

 

   Онлайн-курс підготовлено у межах проєкту «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU4PAR), який фінансується Європейським Союзом, у партнерстві з Міністерством юстиції України, Національним агентством України з питань державної служби та Українською школою урядування на замовлення Секретаріату Кабінету Міністрів України.